Welkom op de website van basisschool

"de Schaapskooi"

1 + 1 = oneindig
 

school voor christelijk onderwijs

tel: 0548-614945

 

Kennismaken met De Schaapskooi? 

U bent van harte welkom voor een persoonlijke rondleiding door de school!

Telefoonnummer: 0548-614945
Mail: 
info@schaapskooi-ikt.nl 
of kom langs, de deur staat altijd open.
Kuperserf 47 in Nijverdal.

Volg ons ook op Facebook

Laatste nieuws

En de winnaar is...

Vandaag, vrijdag 19 oktober was de jaarlijkse voorleeswedstrijd. De volgende leerlingen hadden de voorrondes in de groepen gewonnen en hebben met elkaar gestreden  om Voorleeskampioen van dit schooljaar te worden: Julia Woertman (5a), Jula Schutten (6a), Marlou Huijssoon (8b), Hannah Ros (8a) en Tess Scheppink (8a) én zij was winnaar van 2017!

Lees verder

Voorleeswedstrijd 19 oktober

Het is ieder jaar weer spannend om aan de voorleeswedstrijd mee te doen. De winnaars van de voorrondes wensen wij vrijdag 19 oktober veel (voor)leesplezier toe.

Lees verder

Kinderboekenweek

Woensdag 3 oktober was de start van de Kinderboekenweek. Wij begonnen de dag al dansend met alle leerlingen en het zingen van het lied “Kom erbij”. In de groepen wordt aan het thema vriendschap en leuke dingen rondom lezen veel aandacht aan besteedt. Wij kunnen het belang van veel lezen en veel voorlezen niet voldoende benadrukken. Maakt u juist ook in deze weken tijd voor uw kind(eren) vrij om voor te lezen?

Lees verder

Groep 8 is terug van kamp!

Afgelopen woensdag is groep 8 teruggekomen van kamp. Met een grote glimlach en kleine oogjes van de slaap stapten ze de bus uit. De kinderen en de leerkrachten hebben genoten van de vele activiteiten en van elkaar. Helaas heeft Zara haar pink gebroken, nadat ze van de glijbaan gleed. Gelukkig konden we een tandem regelen en kon ze toch aan alle activiteiten deelnemen.

Lees verder

Kinderboekenweek

Woensdag 3 oktober is de start van de Kinderboekenweek. Wij beginnen samen met alle leerlingen deze ochtend met dansen en zingen.  

Lees verder

Hoera, Wieke is geboren!

Juf Bettine en haar man Koen zijn de trotse ouders van Wieke geworden. 1 augustus is zij geboren en wij wensen de trotse ouders en haar zusje Jula heel veel geluk toe!

Lees verder

Welkom!

Welkom ouders/ verzorgers en leerlingen van de Schaapskooi. 
Na een heerlijke zomervakantie zijn we vol nieuwe energie begonnen aan het nieuwe schooljaar. Fijn om de mooie vakantieverhalen weer te horen van de kinderen. Ook hebben we van enkele gezinnen gehoord dat er zorgen zijn, bijvoorbeeld door ziekte. Wij wensen hen veel sterkte toe. 
Wij kijken er naar uit om er een goed en leerzaam schooljaar van te maken.

Lees verder