Welkom op de website van basisschool

"de Schaapskooi"

1 + 1 = oneindig
 

school voor christelijk onderwijs

tel: 0548-614945

 

Kennismaken met De Schaapskooi? 

U bent van harte welkom voor een persoonlijke rondleiding door de school!

Telefoonnummer: 0548-614945
Mail: 
info@schaapskooi-ikt.nl 
of kom langs, de deur staat altijd open.
Kuperserf 47 in Nijverdal.

Volg ons ook op Facebook

Laatste nieuws

Kerstviering 20 december

Zoals u gelezen heeft in de vorige nieuwsbrieven heeft juf Dineke goed nagedacht over haar afscheid nemen van de leerlingen van "De Schaapskooi". Donderdagavond 20 december zal er een kerstvoorstelling gegeven worden door Kindertheater Simon en Zo: "Hoor, de engel zingt" 

Lees verder

Sinterklaas kwam gelukkig op bezoek....

Rommelpiet maakte er een zooitje van!!

Lees verder

Tip van de leesconsulenten van de ZINiN bibliotheek

We weten allemaal dat (voor)lezen erg belangrijk is voor een goede taalontwikkeling van onze kinderen, maar hoe bied je je kind thuis leesplezier als het geen echte ‘lezer’ is? Daarvoor staan handige tips op de website www.debibliotheekopschool.nl 

Lees verder

Muziekimpuls op de Schaapskooi

Afgelopen vrijdagochtend zaten alle leerlingen met een emmer en pollepel in de hal voor de opening van ons muziekimpuls traject. Natuurlijk was het heel verleidelijk om voor de uitleg al muziek te maken, dus dat gebeurde ook volop! Hilde, onze begeleidster voor de muziekimpuls, gaf een korte uitleg waarna de kinderen gezamenlijk muziek mochten maken. Hoe meer er geoefend werd, hoe beter dit ging. Vervolgens hebben enkele leerkrachten het nog even in de groep geoefend en toen ging het nog beter! Het belooft boeiende jaren te worden met de muziekimpuls.

Lees verder

Actie4Kids een succes!

De afgelopen weken zij er veel gezinnen aan het knutselen geweest voor de Actie4Kids. Zondag is de laatste dag van deze mooie actie. Vandaag hebben wij de schoenendozen geteld en zijn de schoenendozen van de Bongerd naar de Schaapskooi gebracht.  Er zijn in totaal 49 schoenendozen ingeleverd op de Schaapskooi. Het totaal komt hiermee op 97 schoenendozen. Hiermee worden er veel kinderen in landen als Pakistan, Roemenië, Sierra Leone en Moldavië blij gemaakt. Alvast hartelijk dank namens Amanda, Annet en de leerlingen van de Schaapskooi!

Lees verder

En de winnaar is...

Vandaag, vrijdag 19 oktober was de jaarlijkse voorleeswedstrijd. De volgende leerlingen hadden de voorrondes in de groepen gewonnen en hebben met elkaar gestreden  om Voorleeskampioen van dit schooljaar te worden: Julia Woertman (5a), Jula Schutten (6a), Marlou Huijssoon (8b), Hannah Ros (8a) en Tess Scheppink (8a) én zij was winnaar van 2017!

Lees verder

Hoera, Wieke is geboren!

Juf Bettine en haar man Koen zijn de trotse ouders van Wieke geworden. 1 augustus is zij geboren en wij wensen de trotse ouders en haar zusje Jula heel veel geluk toe!

Lees verder

Welkom!

Welkom ouders/ verzorgers en leerlingen van de Schaapskooi. 
Na een heerlijke zomervakantie zijn we vol nieuwe energie begonnen aan het nieuwe schooljaar. Fijn om de mooie vakantieverhalen weer te horen van de kinderen. Ook hebben we van enkele gezinnen gehoord dat er zorgen zijn, bijvoorbeeld door ziekte. Wij wensen hen veel sterkte toe. 
Wij kijken er naar uit om er een goed en leerzaam schooljaar van te maken.

Lees verder