Welkom op de website van basisschool

"de Schaapskooi"

1 + 1 = oneindig
 

school voor christelijk onderwijs

tel: 0548-614945

 

Uw kind opgeven? 

Graag in de maand die volgt op
de 3e verjaardag van uw kind. 

Van nieuwe leerlingen die in schooljaar 2018-2019 bij ons op school komen ontvangen wij graag uiterlijk eind februari een inschrijfformulier.

U bent van harte welkom voor een persoonlijke rondleiding door de school!


Telefoonnummer: 0548-614945
Mail: 
info@schaapskooi-ikt.nl 
of kom langs, de deur staat altijd open.
Kuperserf 47 in Nijverdal.

Volg ons ook op Facebook

Laatste nieuws

Open huis 2018

Zoekt u een basisschool voor uw kind(eren)? Wij houden donderdag 18 januari 2017 OPEN HUIS. U bent van 08.30 u tot 12.30 u en van 18.00 u tot 20.30 u van harte welkom. Loop gerust binnen en kijk hoe wij lesgeven. Neemt u ook eens een kijkje op onze website: www.schaapskooi-ikt.nl Op deze site vindt u meer informatie waarin we uitleggen waar ons hart ligt binnen de Schaapskooi. Mocht u deze dag niet in de gelegenheid zijn om te komen, dan kunt u uiteraard ook op een andere dag een afspraak maken voor een rondleiding en een gesprek. 

Lees verder

Kerstwandeling

We kijken terug op een gezellige kerstwandeling. Kinderen uit alle groepen zijn druk geweest om alle activiteiten rondom het thema “Woorden in de nacht” voor te bereiden en uit te voeren. Er waren verschillende presentaties en toneelstukjes en er was een speciaal muziekgroepje samengesteld. Fijn dat veel mensen bereid waren om hun steentje bij te dragen om de kerstwandeling goed te laten verlopen.

Lees verder

Nationaal schoolontbijt

Vanmorgen (9 november) hebben we in alle klassen samen ontbeten. Het was namelijk voor ons de dag van het Nationaal Schoolontbijt!
In groep 8 heeft burgemeester Anneke Raven mee gegeten. Wat een leuke ervaring, we mochten haar bestoken met vragen en ze heeft uitleg gegeven over de ambtsketen.
We hebben het heel gezellig gehad samen en ook nog op een gezonde manier ontbeten!

Lees verder

Hoera, Veerle Mik geboren!

Hiep, Hiep, hoera! Vrijdag is Veerle Elisabeth Mik geboren, de dochter van juf Karin en haar man Dave. Alles is goed verlopen en Juf Karin en Dave zijn heerlijk aan het genieten van hun prachtige dochter. Van harte gefeliciteerd!

Lees verder

Bibliotheek op school

De bibliotheek op school.
Leerlingen hebben allemaal een inlogcode gekregen om zo ook thuis hun favoriete boeken te kunnen reserveren.
Klik hier om naar de pagina van de Schaapskooi te gaan om boeken te reserveren of te verlengen. 

Lees verder

Nieuwe paragraaf