Welkom op de website van

Basisschool

"de Schaapskooi"
1 + 1 = oneindig
 

school voor christelijk onderwijs

tel: 0548-614945

 

 

Bent u op zoek naar een school
voor uw kind?
Kijk dan snel onder het tabblad
nieuwe ouders bovenaan de pagina.

 

Volg ons ook op Twitter

@Schaapskooipcoh

  • De Doekoe schoolpleinactie start weer bij de Coop. Ga gauw naar Coop en doneer jouw Doekoe munten aan onze school. http://t.co/se2nMOzs48

Basisschool de Schaapskooi

Opgeven van leerlingen?

Opgeven van leerlingen? Graag in de maand die volgt op de 3e verjaardag van uw kind. Van nieuwe leerlingen die 4 jaar worden vóór de zomervakantie 2017 ontvangen wij graag voor eind februari 2016 een inschrijfformulier.Telefoonnummer school: 614945 of via mail: info@schaapskooi-ikt.nl of kom langs. 

Het is elk jaar weer heel erg spannend om aan de voorleeswedstrijd mee te doen. Vandaag is de finale geweest. De leerlingen Daphne Ligtenberg, David Spierings, Gerlach Doosje, Hannah Ros, Jochem Spoolder en Mirthe Vos uit de groepen 5 t/m 8 streden om de schooltitel. Het was heel moeilijk voor de jury, want alle deelnemers waren erg goed. Hannah is 1ste geworden, Gerlach een hele goede 2de  en Myrthe werd 3de.  Myrthe mag naar de finale in het ZINiNtheater! Ook de ouders en grootouders van de finalisten mochten deze happening meemaken. Myrthe, van harte gefeliciteerd en succes straks!

De laatste nieuwtjes